Secventa pentru întărirea sănătății Rinichilor

In Medicina Traditionala Chineza, Rinichii sunt considerati sediul energiei Ancestrale, Originare sau Prenatale – Yuan Qi.

La nastere avem activa o cantitate limitata de Yuan Qi care, pe parcursul vietii, se consuma mai repede sau mai incet, in functie de stilul de viata.

De mii de ani, chinezii au dezvoltat tehnici si metode pentru conservarea si intarirea acesteia in scopul mentinerii si imbunatatirii sanatatii precum si pentru prelungirea vietii.

Succesiunea de miscari care va fi studiata in acest modul face parte din sistemul Daoyin Yang Sheng Gong creat de catre Marele Maestru Zhang Guang De.

Exercitiile sunt forme traditionale din Qigong-ul Daoist pentru atingerea longevitatii, studiate si combinate intr-o maniera specifica pentru a potenta efectele lor de crestere a energiei Rinichilor.

Mentionam cateva dintre punctele asupra carora se actioneaza prin miscarile din aceasta secventa: YongQuan (meridian Rinichi), TaiXi (meridian Rinichi), WeiZhong (meridina Vezica Urinara), YunMen (Poarta Norilor), MingMen (Poarta Vietii), TaiYuan (meridian Plaman), DaLing (meridian Pericard), LaoGong (meridian Pericard), ShenMen (meridian Inima), ShaoYang (meridian Plaman) si ShangYang (meridian Intestin Gros), , HuanTiao (meridian Vezica Biliara).

De asemenea, se pune accentul in principal pe deblocarea meridianelor Rinichi, Vezica Urinara, Plaman, Intestin Gros, Ficat, Vezica Biliara si secundar celelalte meridiane.

Pe langa invatarea si exersarea succesiunii de miscari, vor fi abordate si anumite principii teoretice din Medicina Traditionala Chineza pentru a intelege si aplica corect mecanismele de conservare, economisire si dozare a potentialului originar atat de pretios pentru intreg organismul.

PRET:

  •  270 lei (8 sedinte)
Modalitati de plata

 

PROGRAM:

Program Perioada
miercuri, 18:00 – 19:00 20 februarie – 10 aprilie 2019

LOCATIE:

  • Str. Mircea cel Batran, nr. 152, et. 1 (cladirea Tomis Business Center, langa banca UniCredit vizavi de fostul magazin Auto Moto Velo), Constanta

INSCRIERE:

  • tel. 0720 722 153 / e-mail academy@artasia.ro