Inima este cel mai important organ al corpului, asociat cu viata insasi!

Stresul si poluarea caracteristice vietii din societatea actuala pot afecta puternic buna functionare a inimii si a sistemului circulator.

Stiinta moderna considera ca cea mai buna metoda de prevenire a problemelor cardiovasculare este un stil de viata sanatos, care sa includa obligatoriu exercitiul fizic.

Secventa de miscare pe care v-o propunem se adreseaza in principal imbunatatirii si mentinerii sanatatii sistemului cardiovascular dar vizeaza si buna functionare a intestinului subtire considerat in Medicina Traditionala Chineza organul pereche al inimii.

Inima si Intestinul Subtire sunt organe interne in polaritate Yin-Yang (Inima-Yin, Intestinul Subtire-Yang), ambele in legatura cu elementul Foc, iar starea de sanatate a unuia reflecta si influenteaza starea de sanatate a celuilalt.

Legatura cu elementul Foc inseamna si activarea unor calitati corespunzatoare acestuia cum ar fi initiativa, curaj, hotarare, entuziasm, bucurie, multumire, care ne pot ajuta considerabil in actiunile si relatiile vietii noastre.

Medicina Traditionala Chineza recomanda exersarea secventei pentru Inima vara, de aceea va propunem studiul acestui modul in lunile mai si iunie. Astfel puteti exersa pe tot parcursul acestui anotimp al Focului, pentru a obtine beneficii maxime!

Poate fi practicat la orice varsta!

Ce se va studia:

Secventa pentru sanatatea inimii si a intenstinului subtire
Elemente teoretice de Medicina Traditionala Chineza
Secventa celor 5 min pentru longevitate
Secventa celor 13 intinderi

MODUL PROGRAM PRET
Secventa pentru sanatatea inimii si a intenstinului subtire nr.2

 

sambata, 10:00 – 11:00

09 iun –  11 aug 2018

8 sedinte + 1 bonus

240 lei

*participarea presupune inscrierea telefonica  sau prin e-mail si achitarea modulului in avans

Locatie:

  • Str. Mircea cel Batran, nr. 152, et. 1 (cladirea Tomis Business Center, langa banca UniCredit vizavi de fostul magazin Auto Moto Velo), Constanta

Inscrieri: 

  • tel. 0720 722 153
  • academy@artasia.ro