Secventa pentru intarirea santatatii ficatului si exercitii pentru ochi 

Nivelul energetic, entuziasmul, capacitatea de efort si puterea de munca sunt in directa legatura cu starea de sanatate a Ficatului.

In societatea actuala, pe langa stresul activitatilor cotidiene, organismul omului modern este permanent supus si stresului chimic generat de faptul ca alimentele pe care le consumam zilnic nu sunt 100% pure (datorita poluarii mediului, pesticidelor folosite in agricultura etc).

Toate acestea afecteaza in primul rand ficatul, care este o adevarata ‘rafinarie’ in corpul uman. De aceea trebuie acordata o atentie deosebita mentinerii si imbunatatirii sanatatii acestui organ intern.

Din punctul de vedere al Medicinii Traditionale Chineze, Ficatul este in legatura cu elementul Lemn, caracterizat de crestere, dezvoltare, extindere, evolutie.

De asemeni ochii sunt in directa legatura cu ficatul, fiind guvernati de energia acestuia. Acesta  este motivul  pentru care ochii sunt considerati a fi ‘deschiderea ficatului’.

Probabil ca oricine a observat ca in stari de oboseala vederea isi pierde din calitate, motivul fiind o scadere a nivelului energetic la nivelul ficatului si implicit aportul de energie catre ochi scade.

Poate fi practicat la orice varsta!

Programa:

– Secventa de Daoyin pentru sanatatea Ficatului si a Vezicii Biliare (Armonizarea Ficatului si Tonifierea Vezicii Biliare)

– exercitii  pentru cresterea acuitatii vizuale

– elemente teoretice de Medicina Traditionala Chineza

 

Pret promotional* Pret standard

9 sedinte – 290 lei*

 9 sedinte – 310 lei

 *Pretul promotional este valabil pana la data de 2 octombrie 2018

**Puteti alege una dintre urmatoarele grupe

Program Perioada
miercuri, 18:30 – 19:30 3 oct. – 28 nov. 2018
joi, 11:00 – 12:00 4 oct. – 29 nov. 2018

 LOCATIE:

  • Sala Timpuri Noi: Str. Verzisori, nr. 17, et. 1, interfon Artasia (Bucuresti)ti

INSCRIERI:

  • tel. 0720 722 153 / e-mail academy@artasia.ro
Modalitati de plata