Societatea în care trăim este dominată de stres, iar acesta este cauzat în principal de o viață emoțională foarte intensă. Fie că simțim o bucurie, că punem pasiune într-o relație sau suntem într-un conflict… toate acestea înseamnă emoții.

Conform Medicinei Tradiționale Chineze, orice emoție în exces (pozitivă sau negativă) creează un dezechilibru atât în interior, cât și în viața relațională.

Știința străveche vorbește despre armonia Yin Yang, a celor cinci elemente și a celor cinci organe interne principale. În condiții de stres emotional, aceste tipuri de armonii sunt perturbate și ca atare starea de sănătate a întregului organism este afectată.

Una dintre modalitățile practice pentru un echilibru emoțional și o bună sănătate constă în așa-numita „aranjare” (exersare) a corpului și a respirației și în cunoașterea și înțelegerea unor principii fundamentale privind natura emoțiilor și legătura acestora cu principalele organe interne.

Din continut:

  • un set de exerciții practice pentru principalele organe interne și emotiile asociate acestora
  • despre rolul respirației în echilibrarea emoțiilor
  • principii ale Medicinei Tradiționale Chineze privind legătura dintre emoții – organe interne – cele cinci elemente
  • principiile de bază privind exprimarea emoțiilor pentru relații armonioase

* pe parcursul celor 2 sedinte predarea va fi particularizata, de aceea grupa va fi formata din maxim 6 persoane!

Program:

  • 16 si 23 martie, 19:00 – 21:00

Locatie:

  • Sala Piata Unirii – Str. Negru Voda, nr. 4, bl. C3A, sc. 3, et 2, ap. 41, interfon Artasia, Bucuresti (langa Institutul Bancar Roman)

Pret:

180 lei

Inscriere:

tel: 0737.028.570

*inscrierea presupune achitarea workshop-ului pana la data de 7 martie