Talia – abdomenul – perineul reprezinta cele trei elemente cheie pentru sanatatea si frumusetea feminina, deoarece sunt in legatura cu sistemul hormonal feminin si cu intregul potential vital!

Asadar, indiferent de varsta, este necesar sa le acordam o atentie permanenta, atat prin exercitii fizice specifice cat si prin observarea  etapelor ce se desfasoara lunar in corpul femeii.

Va propunem o altfel de exersare: miscari lente de relaxare si rotire ale taliei si soldurilor, miscari de aranjare a bazinului,  exercitii de relaxare si constientizare a perineului.

Astfel, exersand talia activam rinichii, exersand abdomenul activam uterul, exersand perineul activam uterul, ovarele si secundar rinichii.

Pornind de la simplu la complex, vom exersa si vom intari toate aceste zone, vom simti o stare de bine si dorinta de a descoperi si alte lucruri despre sanatatea si implinirea feminina.

Program:

  • miercuri, 18:30 – 19:30 / 23 mai – 27 iunie 2018

Pret: 

  • 180 lei (6 sedinte)
  • 35 lei / sedinta (pentru cele care nu au mai participat la acest curs)
Modalitati de plata

Locatie: 

  • Strada 13 Decembrie, nr. 109 B, et. 1, Brasov (dupa ora 18:00 intrarea se face prin spatele cladirii, urmariti afisul indicativ)

Inscriere:

  • tel. 0772 209 036/ e-mail taiyinbrasov@artafeminitatii.ro