Atat stiinta straveche cat si cea moderna demonstreaza ca viata prin miscare iti influenteaza sanatatea corpului, a mintii si a sufletului!

Daca si tu esti de acord poti fi alaturi de noi in proiectul care poarta chiar acest nume: “Viata prin Miscare”!

Fundatia Artasia, care a initiat acest proiect, are ca scop promovarea sanatatii  fizice si psihice prin diverse forme de miscare si totodata cresterea nivelului de educatie, prin schimburi  culturale cu tari din Asia, in special China.

Asadar, “Viata prin Miscare” este mai mult decat sanatate! Este un proiect care ofera dezvoltare personala, autocunoastere, arta si spiritualitate.

Bazat pe experienta directa a fondatorilor Artasia, acest proiect ofera omului din societatea actuala dezvoltarea unei viziuni sanatoase si indraznete asupra propriei vieti.

Conform Legii 571/2003, articolul 57, aveti posibilitatea de a vira 2% din impozitele retinute din venituri din salarii si venituri din pensii catre o asociatie non-profit, pentru a sprijini financiar activitatile desfasurate de aceasta.

anexa1(230) Formular 230 Cerere 2%, la 25 noiembrie 2014.pdf

Cum puteti proceda?

  • Completati declaratia 230, cu datele entitatii nonprofit precompletate pe care o puteti descarca AICI (click dreapta pe imagine si selectati “Salveaza imagine ca..”) sau o puteti completa la una din salile noastre.
  • Puteti completa declaratia la unul din salile noastre pana la data de 15 mai sau o puteti depune personal la Administratia Financiara de care apartineti pana la data de 25 mai sau o puteti trimite prin posta catre Administratia Financiara de care apartineti.

*In cadrul declaratiei, trebuie sa completati urmatoarele sectiuni:

  • I.Date de identificare a contribuabilului
  • II. Date privind categoriile de venit pentru care se solicita 2% di impozitul anual
  • III.2. Destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul anual (aceasta sectiune se completeaza doar daca alegeti sa descarcati formularul standard din alte surse)
  • Semnatura contribuabil

**Nu este obligatoriu sa treceti suma, aceasta poate fi calculata de Administratia Financiara conform Fisei Fiscale. De asemenea, nu este obligatoriu sa anexati Fisa Fiscala.

***Daca optati sa lasati declaratia la una dintre salile noastre, va rugam sa o faceti pana pe data de 15 Mai 2018.

Datele Fundatiei Artasia ce trebuiesc completate pe formular sunt:

Denumire entitate nonprofit: FUNDATIA ARTASIA

Cod de identificare fiscala a entitatii nonprofit: 16473447

Cont bancar (IBAN): RO66 INGB 0000 9999 0474 2247

Pentru detalii:

0720 722 153

academy@artasia.ro