• Intarirea sanatatii Ficatului si a Vezicii Biliare: 25 martie – 17 iuniesambata, 11:00 – 12:00

Nivelul energetic, entuziasmul, capacitatea de efort si puterea de munca sunt in directa legatura cu starea de sanatate a Ficatului.

In societatea actuala, pe langa stresul activitatilor cotidiene, organismul omului modern este permanent supus si stresului chimic generat de faptul ca alimentele pe care le consumam zilnic nu sunt 100% pure (datorita poluarii mediului, pesticidelor folosite in agricultura etc).

Toate acestea afecteaza in primul rand Ficatul, care este o adevarata ‘rafinarie’ in corpul uman. De aceea trebuie acordata o atentie deosebita mentinerii si imbunatatirii sanatatii acestui organ intern.

primavara - copac cu floriDin punctul de vedere al Medicinii Traditionale Chineze, Ficatul este in legatura cu elementul Lemn, caracterizat de crestere, dezvoltare, extindere, evolutie si regenerare.

De asemeni, perioada din an cea mai propice pentru exersarea Ficatului este primavara (anotimp asociat Lemnului), cand intreaga natura se retrezeste la viata, se regenereaza si este in plina expansiune.

PROGRAMA:

  • Secventa pentru intarirea sanatatii Ficatului si a Vezicii Biliare (8 forme)
  • Elemente teoretice de Medicina Traditionala Chineza
  • Principalele puncte de accupunctura si zone asupra carora actionam
  • Diverse metode de auto-masaj pentru reglarea functionarii Ficatului si a Vezicii Biliare
  • Secventa celor 13 intinderi

Program: sambata, 11:00 – 12:00

Perioada: 25 martie – 17 iunie (10 sedinte)

Pret: 300 lei

*participarea se realizeaza pe baza inscrierii telefonice sau prin e-mail si achitarii modulului pana la data de 24 martie

Locatie:

Str. Nicolae Titulescu nr. 2, et. 1, Sala Pro Dance Studio, in incinta cladirii Carpatex Brasov (sala mare)

Detalii si inscriere:

0720 722 153

academy@artasia.ro

Exercitii de Daoyin. Desene traditionale taoiste.

Daoyin este o gimnastica traditionala chineza, avand la baza principiile din Medicina Traditionala Chineza (MTC) si are ca scop redobandirea sanatatii prin eliminarea blocajelor si a dezechilibrelor, cauza reala si profunda a oricari boli (comform MTC).

Afla mai multe despre Daoyin-Qigong in articolele de aici.