• Intarirea sanatatii Ficatului si a Vezicii Biliare: 25 martie – 17 iuniesambata, 10:00 – 11:00

Nivelul energetic, entuziasmul, capacitatea de efort si puterea de munca sunt in directa legatura cu starea de sanatate a Ficatului.

In societatea actuala, pe langa stresul activitatilor cotidiene, organismul omului modern este permanent supus si stresului chimic generat de faptul ca alimentele pe care le consumam zilnic nu sunt 100% pure (datorita poluarii mediului, pesticidelor folosite in agricultura etc).

Toate acestea afecteaza in primul rand Ficatul, care este o adevarata ‘rafinarie’ in corpul uman. De aceea trebuie acordata o atentie deosebita mentinerii si imbunatatirii sanatatii acestui organ intern.

primavara - copac cu flori

Din punctul de vedere al Medicinii Traditionale Chineze, Ficatul este in legatura cu elementul Lemn, caracterizat de crestere, dezvoltare, extindere, evolutie si regenerare.

De asemeni, perioada din an cea mai propice pentru exersarea Ficatului este primavara (anotimp asociat Lemnului), cand intreaga natura  se retrezeste la viata, se regenereaza  si este in plina expansiune.

PROGRAMA:

  • Secventa pentru intarirea sanatatii Ficatului si a Vezicii Biliare (8 forme)
  • Elemente teoretice de Medicina Traditionala Chineza
  • Principalele puncte de accupunctura si zone asupra carora actionam
  • Diverse metode de auto-masaj pentru reglarea functionarii Ficatului si a Vezicii Biliare
  • Secventa celor 13 intinderi

Program: sambata, 10:00 – 11:00

Perioada: 25 martie – 17 iunie (10 sedinte)

Pret: 300 lei

*participarea se realizeaza pe baza inscrierii telefonice sau prin e-mail si achitarii modulului pana la data de 24 martie

 

Detalii si inscriere:

0720 722 153

academy@artasia.ro

Exercitii Daoyin. Desene traditionale taoiste

Sistemul Daoyin – Qigong are la baza principiile din Medicina Traditionala Chineza (MTC) si ca scop redobandirea sanatatii prin eliminarea blocajelor si a dezechilibrelor, cauza reala si profunda a oricari boli (comform MTC).

Daoyin – Qigong are urmatoarele caracteristici: miscarile sunt lente, armonioase, se coreleaza cu respiratia si focalizarea atentiei, toate realizate intr-o stare de calm si liniste.

Miscarile cuprind: intinderi, deschideri si inchideri ale corpului, aplecari, ridicari pe varfuri, contractari si relaxari succesive, automasaje ale unor zone si puncte energetice prin presare, lovire,  torsionare etc.

Poate fi practicat la orice varsta!

Mai multe despre Daoyin-Qigong gasiti in articolele de aici.