In viata unei femei conteaza foarte mult tinuta si limbajul corporal. Tinuta, fiecare postura, fiecare gest sau miscare spun ceva si transmit un mesaj… care poate sa duca la succes sau nu.

Fiecare moment al zilei este important pentru noi femeile! Fie ca suntem in miscare sau intr-o postura asezata, ne folosim articulatiile.

Stim cu toate ca intregul nostru sistem osos are un specific, sanatatea acestuia fiind influentata de activitatea hormonala. Cu varsta, densitatea osoasa incepe sa scada, ajungand pana la nedorita osteoporoza, care coincide de obicei cu inceputul menopauzei.

Ca atare, ingrijirea sistemului osteo-articular ar trebui sa detina un loc central in viata noastra si sa inceapa cat mai devreme.

In acest sens, stiinta straveche, dar si cea moderna, recomanda MISCAREA! Insa nu orice fel de miscare, ci acea miscare inteligenta, care se bazeaza pe respectarea anumitor principii, aranjari si alinieri corporale, in acelasi timp tinand cont de parcurgerea unor etape.

Te chemam alaturi de noi pentru a parcurge aceste etape, exersand trei secvente diferite, cu trei ritmuri diferite, ce ne ajuta sa mentinem sau sa redobandim sanatatea articulatiilor si a coloanei vertebrale.

Viata inseamna miscare, iar miscarea intretine viata!

MODUL “Sanatatea Articulatiilor (1)”

Exersam articulatiile si coloana vertebrala cu blandete!

Pornind de la simplu la complex, inveti o succesiune de miscari ce se adreseaza zonei cervicale, umerilor, pieptului, soldurilor si intregii coloane vertebrale.

Miscarea lenta si continua regleaza respiratia si latura psiho-emotionala. Astfel tensiunile fizice dar si interioare se diminueaza, esti mai relaxata si mai constienta de propriul corp!

Caracteristici principale – ritmul lent si continuu, constientizarea prin exersare a fiecarei articulatii in parte.

Program:

  • joi, 19:00 – 20:00 (18 mai – 13 iulie)
Locatie: 
  • Sala Piata Unirii – Aleea Negru Voda, nr. 4, bl. C3A, sc. 3, et 2, ap. 41, Bucuresti

Pret modul:

  • 240 lei (8 sedinte)

Inscriere:

Inscrieri la tel. 0737.028.570