Prin practica Taiyin am inteles ca preocuparea permanenta si cu prioritate pentru propria sanatate fizica si propria evolutie spirituala nu este nici pe departe un demers egocentrist, ci este baza pe care putem cladi orice dorim sa aduca valoare in aceasta lume.

Ca femeie, si eu ma confrunt cu diversele responsabilitati pe care le am de indeplinit in calitate de sotie, mama, fiica, sora, prietena, colega, subaltern sau leader. Fara a-mi cunoaste adevarata natura, care este dincolo de toate straturile pe care societatea le adauga personalitatii mele, nu as putea avea o viata echilibrata si fericita.

In cadrul Academiei de Arte Asiatice, doresc sa punem invatatura Taiyin la dispozitia oricarei femei, pentru a-si cunoaste mai bine corpul, sufletul si adevarata natura, pentru a sti cum sa devina mai sanatoasa, mai fermecatoare si mai constienta de valoarea pe care o are.

Ii sunt recunoscatoare indrumatoarei mele, Carmen Alona Shuilian, care prin cercetarile sale, prin experienta practica si prin dedicarea ei fata de implinirea propriului destin, ne inspira si ne indruma in cunoasterea profunda a naturii noastre feminine.