Workshop Yoga Taoista si Sanatate Feminina, Constanta

Workshop Yoga Taoista si Sanatate Feminina, Constanta

In viziunea Taiyin sanatatea feminina inseamna in primul rand un sistem hormonal care sa functioneze la parametrii optimi!

Uterul, ovarele si rinichii sunt principalele organe raspunzatoare de echilibrul hormonal feminin si in consecinta de o stare de sanatate buna a tuturor organelor interne. Iar ca efecte secundare putem vorbi despre prelungirea tineretii si infrumusetare – una dintre dorintele oricarei femei!

Conform Medicinii Traditionale Chineze o buna circulatie a esentei vitale la nivelul meridianelor asigura hranirea si functionarea optima a tututuror organelor implicate in echilibrul hormonal. De aceea, o parte esentiala a sanatatii feminine este sustinuta de exersarea Yoga Taoista.

Yoga Taoista consta in exercitii de intindere blanda a corpului in care se folosesc principiile vechiului qigong taoist de deschidere a meridianelor si diverse posturi specifice sistemului yoga.

Program:

  •  urmatorul workshop va avea loc in luna octombrie; detalii in curand

Pret:

  • 50 lei

Locatie:

  • Str. Mircea cel Batran, nr. 152, et. 1 (cladirea Tomis Business Center, langa banca UniCredit vizavi de fostul magazin Auto Moto Velo), Constanta

Detalii si inscrieri:

  • tel. 0720 722 153
  • academy@artasia.ro