Autoarea, Carmen Alona Shuilian, doreşte să îşi împărtăşească experienţa personală despre căutarea înţelepciunii într-un mod specific feminin.

“Am scris această carte din experienţa mea, pentru a inspira acele femei, care se regăsesc într-o asemenea viziune, dar şi pentru a atrage atenţia asupra unor trăsături specific feminine, care s-au pierdut de-a lungul timpului. Şi cred că ar fi bine să le recuperăm…”

Cartea se adresează oricărei femei care doreşte să cunoască mai multe despre specificul feminin cuprins în puterea înţelepciunii sale, a naturaleţii,  a sexualităţii şi emoţionalităţii, a spiritului matern, a construirii unei relaţii de cuplu armonioase, etc.

Unul dintre cele mai importante aspecte descrise in aceasta carte se refera la perioadele de varsta pe care le traverseaza orice femeie in viata ei. Este vorba despre copilarie, tinerete si maturitate, aflate in legatura cu anumite calitati feminine, repsectiv: naturaletea, inflorirea si intelepciunea.  Taiyin ofera o noua perspectiva asupra acestor etape, aceea de activare a resurselor prin care femeia sa isi regaseasca starea specifica acelei varste.

Pentru ca femeia sa realizeze practic acest lucru este nevoie sa se cunoasca cat mai bine. Odata cu capitolul despre tipologiile si arhetipurile feminine ea poate parcurge deja primele etape in acest sens.

Unul dintre cele mai implinitoare aspecte ale vietii oricarei femei este construirea unei relatii de cuplu armonioase. Din paginile acestei carti puteti afla criteriile esentiale ale compatibilitatii si evolutiei relatiei barbat-femeie.

De asemenea se vorbeşte despre sănătatea femeii în viziunea Taiyin, despre posibilitatea regenerării si menţinerii tinereţii pe baza activării resurselor interne. Este vorba despre Nudan sau alchimia interna feminina.

DETALII: 

Autor: Carmen Alona Shuilian

Editura: Artasia

An aparitie: 2012

Nr. pagini: 306

Pret: 40 lei

Comenzi: tel. 0737.028.570