Acest modul de nivel avansat se adreseaza celor ce au parcurs modulele “Cele opt masaje esentiale, cosmetica naturala si sanatatea feminina”, “Deschiderea bazinului si sanatatea feminina”, “Exersarea taliei – abdomenului – perineului”

Practica Nudan are un caracter predominant yin, iar orice rezultat are nevoie de cele doua ingrediente Yin – Yang. Partea yang, ce are rolul de activator, nu atinge pragul necesar transformarii in tehnicile studiate la acest modul.

De aceea, pentru a atinge cele mai inalte rezultate in practica Nudan (Sanatate Feminina), va recomandam ca, in paralel cu acest modul, sa parcurgeti si unul dintre urmatoarele  module: “Sanatatea Articulatiilor si Cultivarea Feminitatii”, “Yoga Taoista”, “Tai Chi”, “Daoyin – Qigong”.

Astfel, ne putem bucura de o sanatate feminina reala: echilibru hormonal, cresterea imunitatii, o sanatate buna a uterului – ovarelor – rinichilor, vitalitate crescuta si facem primii pasi in intelegerea alchimiei feminine.

Va incurajam sa fiti rabdatoare, deoarece aceasta este etapa care se intinde pe cea mai lunga perioada de timp.

Ca atare este un moment prielnic pentru a intelege cu adevarat ce este rabdarea, anduranta, supletea si puterea feminina!