Fiecare moment al zilei este important pentru noi femeile, indiferent de varsta si de activitatea pe care o avem. Fie ca suntem in miscare sau intr-o postura asezata, ne folosim articulatiile.

Ca atare, ingrijirea sistemului osteo-articular ar trebui sa detina un loc central in viata noastra si sa inceapa cat mai devreme.

Va oferim indumare in cadrul acestui curs, in care exersam articulatiile si coloana vertebrala cu blandete si eficienta!

Pornind de la simplu la complex, intr-un mod specific feminin, exersam o succesiune de miscari ce se adreseaza zonei cervicale, umerilor, pieptului, soldurilor si intregii coloane vertebrale.

Ritmul miscarii este lent, astfel respiratia devine mai profunda, sunteti mai relaxate si mai constiente de propriul corp si propriile resurse.

Mai mult decat atat, tinuta si mersul se corecteaza, limbajul corporal devine mai feminin, gesturile mai elegante!

PROGRAM:

Program: Perioada: Pret:
miercuri, 19:30 – 20:30 29 mai – 3 iulie 2019 180 lei –  6 sedinte

Modalitati de plata

LOCATIE:

  • Strada 13 Decembrie, nr. 109 B, et. 1, Brasov (dupa ora 18:00 intrarea se face prin spatele cladirii, urmariti afisul indicativ)

INSCRIERE:

  • tel. 0737.028.570 / academy@artasia.ro

VIDEO

Program curs 2018 - 2019

Pe parcursul anului vor fi studiate cele trei secvente de miscare pentru sanatatea articulatiilor si cultivarea feminitatii - prima secventa exerseaza articulatiile si coloana vertebrala cu blandete, a doua secventa cu suplete, iar a treia presupune un ritm mai dinamic.

Program curs 2018 - 2019