Tai Chi – ul este cea mai frumoasa forma de miscare pe care am practicat-o pana acum. Totul este fluid si se imbina armonios.
Ionut S.

Am inceput cursurile de Tai Chi dupa recuperarea in urma operatiei de tiroida si singurul scop a fost sa ma echilibrez. Desi inca nu imi este prea clar cum functioneaza, simt ca in cea mai mare masura scopul meu este indeplinit, intrucat cu fiecare exersare, senzatia de bine este din ce in ce mai clar perceputa.
Cristina P.

Initial am inceput sa practic Tai Chi ca pe o alta forma de miscare, antrenare si mobilizare a corpului. Foarte curand s-a dovedit ca nu era doar atat,  miscarile avand si alte efecte. Cand exersam simteam un fel de bucurie, implinire si parca lucrurile se asezau pe un fagas, parca le ordonam intr-un tipar echilibrat si linistit. Pe masura ce avansam se instala o senzatie de calm si bucurie si simteam ca radiez. Cred ca am beneficiat inca de la inceput de o doza de energie pozitiva de la voi, Carmen si Razvan, si pe care am absorbit-o si am folosit-o. Eu sunt o persoana mai degraba lenta decat vioaie, capabila de un efort prelungit constant, in loc de explozii de energie si de aceea simt ca Tai Chi-ul mi se potriveste. Cel putin nu cel foarte rapid. Sau poate nu inca! Regret ca nu am inceput aceasta practica in tinerete, cand eram mult mai mobila, dar asta nu prea ar fi fost posibil atunci.
Cristina V.

In practica Tai Chi mi-am propus sa imi constientizez miscarile, sa incetinesc ritmul, atat din corpul meu, cat si pe cel al miscarilor, sa fiu mai flexibila si echilibrata, sa imi intaresc articulatiile si sa-mi imbunatatesc respiratia. Astfel, mi-am dat seama ca, prin aceasta practica, am reusit sa imi deschid, chiar daca deocamdata putin, zona bazinului, zona lombara, dar si zona cervicala, cu care am probleme destul de mari. Articulatiile mi-au devenit mai flexibile, iar la umarul stang, de obicei dureros, a disparut durerea.
Olivia

Am dorit sa practic Tai Chi si Qigong pentru a-mi intari articulatiile, muschii, oasele si tendoanele, care, cu varsta, “te lasa”. Doresc sa am o tinuta feminina gratioasa, impotriva “retinerilor articulare” datorate varstei. Tin sa am un  tonus ridicat, care sa ma ajute sa-mi urmaresc tinuta corporala, pana la a deveni o obisnuita. Ma simt bine facand miscare, ma umple de energie si bunastare.
Felicia - Brasov

Tai Chi inseamna pentru mine o forma de trezire a corpului si totodata o initiere intr-un nou limbaj, in care corp si minte redescopera dialogul. Acestea sunt niste rezultate intelese, descoperite in timp. Ca efect imediat: cresterea mobilitatii, atenuarea pana la disparitie a durerilor de spate, un tonus mai bun si o mai buna dozare a energiei. Si, se pare – din feedbackul celorlalti – un mai fin control al stresului.
Felicia M.

Impresia initiala pe care mi-a creat-o Tai Chi-ul a fost aceea de miscare si concentrarea mentala simultan. Mi-a inspirat liniste interioara. Cred ca aceste miscari au puterea de a te organiza mai bine, de a-ti organiza si mintea, si corpul. Imi doresc sa ajung  sa practic macar ceea ce am invatat pana acum fara ezitare, corect si relaxat interior. Telul meu este sa pot sa simt o relaxare totala in timpul practicii, fara sa ma mai gandesc la nimic altceva.  Sa fie timpul meu si al corpului meu.
Cristiana

Tai Chi-ul pentru mine a insemnat si inseamna un stil de viata bazat pe crestere pe cele 5 nivele ale evolutiei adica: corporal, energetic, emotional, mental si spiritual.
Cursant

Ma bucur ca am ocazia sa ma cunosc mai bine prin aceasta metoda. Stiam ca exista o posibilitate blanda, dar foarte eficienta prin care pot sa am grija de corpul meu. Imi pare rau ca nu am ocazia sa o fac mai des, acasa, de exemplu, urmarind miscarile de pe DVD. E altfel la sala, alaturi de un trainer.
Cursant

Eu asteptam de la Tai Chi sa fie o forma de miscare armonioasa, care sa creeze relaxare si echilibru interior. Acestea sa duca apoi la o functionare echilibrata a organelor interne si la capacitatea de a fi  “dezmortit”, de a-mi misca cu o mai mare usurinta corpul, ceea ce se vede in timp. Asteptarile mi s-au adeverit!
Cursant